Vynikající recenze o Mostbetu z České republiky zanechávají hráči, kteří raději sázejí na sport a hrají v online kasinech v této sázkové kanceláři. Jsme právem hrdí na naše vysoké kurzy, širokou škálu událostí, ziskové bonusy a speciální nabídky, sázky zdarma, roztočení zdarma a rychlé výběry. A aby vám při hraní nic nepřekáželo, stáhněte si mobilní aplikaci z naší služby do svého smartphonu!

Archiv pro měsíc: Srpen 2024

Esence života

Všechno vážíme, měříme, přepočítáváme. Jen život se spočítat nedá. Každá část má jinou esenci, barvu, chuť i skladbu. Ochutnáváme, voníme, krášlíme, ale výsledek nezměříme. Neodhadneme, nedovaříme, neupečeme, nedosolíme, neokořeníme. Prostě esence je život. Někdy chutná, jindy nevoní, občas se blaženě válí po jazyku. Někdy zapáchá a letí přímo do koše zapomnění. Esence života počítá se vším a s každým. Seznamte se: ESENCE ŽIVOTA.

 

 

 

Celý příspěvek

Optimismus jako lék

Optimista je člověk, který má sklon vidět a posuzovat věci z té lepší stránky. Tato vlastnost se označuje jako optimismus. Podle Eysenckovy teorie jsou optimističtí především lidé, které označil jako sangviniky. Optimisté jsou většinou vyrovnaní a veselí. Hledají lepší stránky života a výhody v něm. V nepříjemných situacích a obecně v životě může jejich jednání připomínat ironii nebo černý humor. Svými poznámkami dokážou okolí zvednout náladu, způsobit nadšení pro věc nebo se aspoň smířit se skutečností. Pesimisty – svůj psychologický opak přivádějí k šílenství. Muži jsou více optimističtější než ženy, protože ony méně riskují ztrátu.

 

 

Celý příspěvek

Quo vadis, demokracie?

Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim ho dá. Mladí budou chtít práva starých a demokracie jim je dá. Ženy budou chtít práva mužů a demokracie jim je dá. Cizinci budou chtít práva místních občanů a demokracie jim je dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní.

A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody touží po moci, vznikne tyranie horší, než dovede být nejhorší monarchie nebo oligarchie. (Sókratés)

 

 

Celý příspěvek

Staří dopředu, zpátky ni krok!

Boj starého s novým, stařešinů s mladými a šedivosti s barvami. Myslím, že přesně o tomhle může ten boj starých s mladými být. Bojujme barvami, pohodou, úsměvem a uměním žít. Jeďme klidně v protisměru. Když nejedeme v autě, nejde o život, ale víte o co. Naše barevná přitažlivost života záleží jen na nás. Když přidáme sebejistotu spolu s originalitou, úsměvy a veselé barvy, máme ji zpět. Užijme si ji a zbytek života s ní.

 

 

Celý příspěvek

Život v mé hlavě

Většina zásadních životních bitev i proher se odehrává jen uvnitř naší hlavy. Okolnímu světu je úplně fuk, kdo nakonec vyhraje. Hlavní je, že mě z toho hlava nebolí. Že se každé ráno vzbudím a mám před sebou další den. A i když je to občas pěkně na hovno, pořád to můžu uvnitř hlavy přenastavit. Světu je to úplně jedno, ale já vím, že jsem to pořád JÁ se vší tou ironií, nadsázkou a láskou, která se do mě vejde. Na účesu, věku, vzhledu ani jméně nezáleží. Být úžasná totiž znamená být sama sebou navzdory tomu, co od vás čekají ostatní. Proto žiju v hlavě a jsem za to ráda.

 

 

 

Celý příspěvek

Citáty
Láska je jen obal citů, jejich pozlátko, ale jejím jádrem je bolest. (Konstantin Dmitrijevič Balmont)
Paví piny